Vážení zákazníci, webstránka je momentálne vo fáze modernizácie. Pre aktuálne informácie nás kontaktujte. Ďakujeme za trpezlivosť.

Blog

Vonkajšie žalúzie

Vonkajšie žalúzie: Aké benefity okrem tienenia ponúkajú?

Predstavte si, že môžete byť vo svojom dome ako v pevnosti – chránený pred rôznymi vonkajšími vplyvmi, a to nielen slnečnými lúčmi. Ako by ste sa cítili, keby ste vedeli, že váš dom je dokonale chránený pred teplom, hlukom, vetrom a dokonca aj pred potenciálnymi vlámačmi? Vonkajšie žalúzie sú tou správnou odpoveďou na všetky tieto otázky.

Čítajte viac
výmena tesnenia okien

Výmena tesnenia na oknách má naozaj zmysel!

Ak sa vám zdá, že výmena tesnení na oknách je len zbytočným výdavkom, zamyslite sa nad tým znovu. Toto rozhodnutie môže mať skutočne zásadný vplyv na životnosť vašich okien, ale aj na komfort bývania. Správne utesnenie okien je teda jeden z najdôležitejších úkonov pri ich údržbe.

Čítajte viac
zimná záhrada tienenie

Tipy ako zatieniť zimnú záhradu

Leto sa pomaly končí a to so sebou prináša aj menej slnečných dní. Ak máte zimnú záhradu, pravdepodobne sa snažíte nájsť spôsoby, ako zabezpečiť dostatok svetla aj v chladnom období. V tomto článku vám prinášame niekoľko tipov na to, ako zatieniť zimnú záhradu a urobiť ju príjemným miestom na strávenie voľného času.

Čítajte viac
rolety

Rolety: Správna voľba pred teplom a hlukom

S príchodom horúcich letných dní a rastúcim množstvom hluku v okolí vašich domovov, je dôležité mať vhodné riešenie na ochranu pred týmito nepríjemnosťami. Jednou z najlepších volieb sú rolety, ktoré vám nielen poskytnú účinnú ochranu pred prehrievaním interiéru, ale aj pred vonkajším hlukom.

Čítajte viac
Screenové rolety

Screenové rolety ako vhodné tienenie na terasu

Keď prichádza teplé letné obdobie, terasa sa stáva miestom, kde si môžete užívať príjemné chvíle vonku s rodinou a priateľmi. No ak chcete mať na terase príjemný chládok a súkromie, je dôležité mať vhodné tienenie. Jednou z najlepších volieb pre terasu sú screenové rolety.

Čítajte viac

Bioklimatická pergola a jej najväčšie výhody

Bioklimatická pergola je jedným z prvkov do exteriéru, ktorý perfektne kombinuje elegantný dizajn s funkčnými prvkami a princípmi bioklimatického dizajnu. Táto kombinácia poskytuje optimálne pohodlie a umožňuje prispôsobenie prostredia podľa vašich potrieb a požiadaviek.

Čítajte viac
Žalúzie

Žalúzie – druhy a porovnanie

Inštalácia žalúzií je jedným z účinných spôsobov, ako zabezpečiť súkromie a ochranu pred slnkom či neželaným svetlom vo vašej domácnosti. Existuje mnoho typov a druhov žalúzií, ktoré majú svoje plusy, prednosti, ale aj nevýhody.

Čítajte viac
Plisé rolety

Plisé rolety – údržba

Plisé rolety sú jedným z modernejších a elegantnejších spôsobov, ako regulovať vstup svetla do interiéru. Plisé rolety sú jedinečné tým, že sú vyrobené zo syntetického materiálu, väčšinou polyestru, ktorý je skladaný do vrstiev,

Čítajte viac

Výhody pergoly oproti markíze

Bráni vám silné slnko v tom, aby ste si užívali svoju terasu? Vytvorenie priestoru, kde je tieň, zaručí to, že tento priestor budete môcť využívať pohodlne počas celého roka. Na výber máte z dvoch možností, a to pergola a markíza.

Čítajte viac
Garážová brána

Tipy na nákup prvej garážovej brány

Zvažujete kúpu garážovej brány, ale neviete, ako na to, prípadne akú vybrať? V tomto článku sme pre vás pripravili 6 tipov, ktoré je potrebné zvážiť pred kúpou. Okrem iného aj rôzne typy a dizajny brán, ktoré sú dostupné.

Čítajte viac

Najlepší materiál na garážové dvere

Garážové dvere sú dostupné v rôznych materiáloch, ako napríklad oceľ, drevo, sklolaminát, sklo či hliník. Okrem zjavných rozdielov vo vzhľade môže každému inak vyhovovať aj ich rozdielne zloženie. Nižšie si vypíšeme plusy a mínusy každého z nich.

Čítajte viac
žalúzie

Zaujímavé fakty o žalúziách

Zhruba každá domácnosť má na svojich oknách žalúzie. Denne s nimi regulujeme svetlo, ktoré pomedzi ne preniká do miestnosti. Zamýšľali ste sa však niekedy nad tým, ako vznikli a čím sú také zaujímavé?

Čítajte viac
Vertikálne žalúzie

Poznáte vertikálne žalúzie?

Vertikálne žalúzie sa skladajú najčastejšie zo série vertikálnych látkových lamiel alebo lamiel z iného materiálu, ktoré možno otočiť, aby sa zatvorili a zakryli celé okno, alebo sa dajú doširoka otvoriť, aby prepustili veľa svetla.

Čítajte viac
sieť velux

Objavte sieťky proti hmyzu

K letným mesiacom patrí aj zvýšený výskyt hmyzu. Hmyz v interiéri je často otravný, no pre alergikov môže byť dokonca aj nebezpečný. Sieťky proti hmyzu predstavujú účinné a ekologické riešenie.

Čítajte viac